Het Kuipveld

 Gebruik Kuipveld door derden. 

Het Kuipveld is een "evenementen"terrein en eigendom van de gemeente Groesbeek gelegen aan de Nijmeegsebaan. De gemeente heeft de Grenslandmenners schriftelijk toestemming gegeven om het terrein exclusief te gebruiken maar alleen en altijd in overleg met MBC de 7heuvelen en de gemeente.
Indien de gemeente het terrein nodig heeft voor eigen gebruik dan kan zij de menvereniging tijdelijk de toegang tot het terrein ontzeggen bijvoorbeeld als het circus het terrein gebruikt of als zij het terrein aan derden heeft verhuurd (mountainbike, landrover evenement etc). In totaal zijn er 7 organisaties/verenigingen die op het terrein een evenement mogen houden of een vorm van gebruiksrecht hebben.

Als (mede) gebruiker zijn wij verplicht het terrein in goede staat te onderhouden. Dus het verzoek aan onze leden is hier aan mee te werken.

Om er zeker van te zijn dat het terrein NIET in gebruik is door de motorclub (als parkeerterrein tijdens wedstrijden) of door andere gebruikers, adviseert het bestuur de leden om regelmatig de agenda van de motorclub te raadplegen. Zij streven ernaar om ook de data van de andere evenementen op hun kalender te publiceren. Mocht u toch een keer op het terrein komen en het is in gebruik, blijf vriendelijk en fatsoenlijk.

KLIK HIER >> en u wordt doorgeleid naar de agenda van MBC de Zeven Heuvelen.

Het is NIET de bedoeling dat wij op het motorcrossterrein zelf rijden. Dit is niet toegestaan. Het Kuipveld is groot genoeg en anders kunt u in de omgeving in de bossen gaan rijden.