Minimarathon

Ja, ik neem deel aan de minimarathon

De wedstrijd bestaat uit een vaardigheidsproef (spoorbreedte staat vast op 155 cm) met 20 doorgangen waaronder 2 hindernissen en uiteraard de spectaculaire waterbak. Iedere hindernis heeft 5 doorgangen (A-E).

Je start in groepjes van 4-5 deelnemers en rijdt tweemaal het basisparcours. Dit om te voorkomen dat mensen lang moeten wachten. De startlijst wordt op de website gepubliceerd en in de app verstuurd een dag voor de activiteit. Aanmelden via de website of de Grensland app.

De wedstrijd wordt verreden op het eigen menterrein "het kuipveld" gelegen naast het Germaniaveld op de hoek van de Nijmeegsebaan / Maldensebaan te Groesbeek. De minimum leeftijd is 10 jaar en voor de langspannen 14 jr mits de groom minstens 18 jaar is.

Verkenning van het parcours is mogelijk minimaal één half uur voorafgaand aan het evenement en tijdens de pauzes tussen de manches.

Wij adviseren u om het reglement van de minimarathon >> te lezen

Wisselend per seizoen maken we er een kleine competitie van. Er zijn dat seizoen 4 wedstrijden en de het resultaat behaald over 3 van deze wedstrijden bepaalt de eindstand. Je moet dus aan 3 wedstrijden meegedaan hebben om tot de prijswinnaars te behoren. Je kunt er 1 missen of het slechtste resultaat laten wegstrepen. In ieder geval moet je de laatste van de 4 wel meedoen!

Veiligheidshelm verplicht!