Minimarathon

Ja, ik neem deel aan de minimarathon

De wedstrijd bestaat uit een vaardigheidsproef (spoorbreedte staat vast op maximaal 160 cm) van ongeveer 16 doorgangen met ook daarin 3 hindernissen (waaronder de spektaculaire waterbak) verwerkt met ieder minimaal 4 doorgangen (A-D).

U start in groepjes van 4-5 deelnemers en rijdt tweemaal het basisparcours. Dit om te voorkomen dat mensen lang moeten wachten. De startlijst wordt op de website gepubliceerd enkele dagen voor de datum. Aanmelden via de website of telefonisch of per e mail.

De wedstrijd wordt verreden op het eigen menterrein op het "kuipveld" gelegen naast het Germaniaveld op de hoek van de Nijmeegsebaan / Maldensebaan te Groesbeek. De minimum leeftijd is 10 jaar en voor de langspannen 14 jr mits de groom minstens 18 jaar is.

Verkenning is mogelijk minimaal één uur voorafgaand aan het evenement en tijdens de pauzes tussen de manches.

Wij adviseren u om het reglement van de minimarathon >> te lezen

Dit seizoen (2020) maken we er een kleine competitie van. Er zijn dit seizoen 4 wedstrijden en de het resultaat behaald over 3 van deze wedstrijden bepaalt de eindstand. Je moet dus aan 3 wedstrijden meegedaan hebben om tot de prijswinnaars te behoren. Je kunt er 1 missen of het slechtste resultaat laten wegstrepen. In ieder geval moet je de laatste van de 4 wel meedoen!

Veiligheidshelm verplicht!